Grup Serveis Moianès S.L 

logogrupserveis2.png

Grup Serveis del Moianès S.L, amb anys de trajectòria i amb professionals del sector titulats com AICAT, realitzen la gestió immobiliària en tots els àmbits. 

La venda d'immobles està gestionada per un ampli equip de professionals i actualment es treballa des de la nostra pròpia web i des de tots els principals portals immobiliàris del sector. 

El radi d'acció de venda és a nivell general, cobrim tota Cataluya i col·laborem amb immobiliàries d'Andorra i Pirineus. 

La gestió de lloguer és principal en el nostre sector i es gestiona desde el nostre equip especialitzat en aquest àmbit i es realitza un treball de filtre de solvència i característiques per a cada llogater. 

El nostre objectiu és fidelitzar el llogater i que el propietari estigui cobert en tot moment. Per aquest motiu assegurem el cobrament de lloguer i dels desperfectes que es puguin ocasionar a l'immoble. 

La gestió de cobrament de lloguer i reclamacions per demora o impagament es gestionarà des de les nostres oficines fins que la companyia asseguradora agafi el relleu.

En la venda de solars o terrenys tant urbans com rústics treballem de la mà d'entitats com l'Ajuntament de cada municipi, la Generalitat, el servei de Catastre o el Registre de la Propietat per tal d'assegurar la venda i evitar complicacions com ara trobar-se amb terrenys afectats per plans urbanístics, declarats rústics sense coneixement del
propietari, etc.

 

En el moment de la firma de compra venda oferim la possibilitat que el Notari vingui a les nostres oficines a formalitzar els tràmits corresponents.

El nostre compromís amb el client es ferm, seriós i ho volem convertir en un llarg i agradable camí.

Estem ansiosos per saber de tu! Truca'ns avui mateix i ajudans a saber què estàs buscant. 
Oficina nº1 - Plaça Major, 11
Oficina nº1 - Plaça Major, 11

Interior oficina nº1
Interior oficina nº1

Interior oficina nº2
Interior oficina nº2

Oficina nº1 - Plaça Major, 11
Oficina nº1 - Plaça Major, 11

1/7