Gestió i obres Únic Espai S.L 

Gestió i Obres Únic Espai SL, empresa de manteniment, rehabilitació i obres, realitza els serveis especialitzats de la construcció i manteniment diari als nostres clients.

 

També gestiona i coordina les feines dels nostres especialistes i tècnics del sector de la construcció, manteniment i rehabilitació lliurant així als clients de la feixuga tasca del seguiment d'operaris.

 

Comptem amb un àmpli equip propi d'operaris i amb la supervisió del Tècnic Aparellador o Arquitecte en cassos necesàris es coordinen les obres que es fan tant a nivell de promoció pròpia com les obres sol.licitades pels nostres propis clients.

 

La gestió de comunitats de veïns es realitza desde el nostre profesional titulat en aquest àmbit i el nostre propi equip de manteniment i neteja realitza les feines amb un cost inferior ja que el sistema globalitzat de servei es mes àgil.

 

També estem especialitzats en gestionar el patrimoni dels nostres clients, tant el llogat (com a inversió) o el propi, donant el servei d'instal·lació d'alarmes amb la companyia Securitas, el servei de manteniment, el servei de reposició de mobles o
electrodomèstics per pisos o cases llogades amb aquests elements i el cobrament dels rebuts de lloguer mensualment.

Els certificats d'eficiència energètica obligatoris per vendre, llogar o publicar un anunci d'un immoble son realitzats per el nostre equip oferint un preu mes assequible per els nostres clients.

Així com les tramitacions o renovacions de les cèdules d'habitabilitat en els casos d'immobles que ho requereixin.

gestioiobresllarg.png